Föreläsa

Under de senaste tjugo åren har Ronny byggt upp ett rykte för att vara en av branschens ledande talare och utbildare. I ett av sina senaste framträdanden fick Ronny det högsta betyget någonsin bland alla talare de haft under de senaste 15 åren, vilket är många!
Ronny är, som sagt, en mycket erfaren talare, inte bara inom sin egen bransch, utan också på en mycket bredare arena. Ronnys fokusområden är att optimera människors förståelse och kunskap om hälsa för att var och en skall kunna optimera just sin egen hälsa, men också hur organisationer kan maximera personalens hälsa, välmående samt prestationsförmåga.

Lyssna på min Pod HÄR

Ronny som talare:
“Att vara talare, oavsett storlek på publik, är något jag är väldigt passionerad med. Jag vet att genom min egen historia, mina erfarenheter och vad jag lärt mig längs vägen, så kan jag göra stor skillnad i andra människors syn på, och attityd med, sin egen hälsa och livsstil.
Att vara på scenen handlar om att tala från hjärtat, ta ett mänskligt perspektiv och connecta med publiken så att de verkligen kan ta in av det du säger."

Rekommendationer

Ronny levererar energi med stort engagemang som får alla deltagare att reagera och verkligen få något att ta med sig. Ronny har en förmåga att inspirera inom många områden men kan även förklara och belysa ämnet på en vetenskaplig nivå. En talare som engagerar och berör full med energi och inte minst humor.Ronny har även arbetat långsiktigt med återkommande ämnen och aktiviteter till ovan företag.
Allt från ledningsgrupps workshops , säljavdelning till större event på +200 personer. Både på engelska och svenska.
En 100% nöjd kund.

Med vänlig hälsning,
Håkan Nordkvist​​
Har anlitat Ronny när jag varit VD på nedan bolag:​
Bosch RexrothAB, Rittal Scandinavian AB och Omron Electronics AB

______________________________________________________________

Som en röd tråd igenom sina framföranden når Ronny fram med sitt passion på allra bästa sätt. Fångar publiken, balanserar och anpassar utifrån hur budskapet tas emot av lyssnarna. Ronny är dynamisk, full av energi och har en stark övertygelse för sitt ämne. Hans återkoppling till verkliga händelser i kombination med olika forsknings resultat skapar intressant diskussioner och nyfikenhet från publiken. Ronnys ”rakt på” och humoristiska sätt uppskattas och ger ändå en lättsam stämning kring ett viktigt område. Det berör, ligger i tiden och hjälper våra anställda att ta sig an sina frågor och val i livet på bästa möjliga sätt. Vi som enskilda individer och medarbetare på ett stort globalt företag är mycket nöjda med Ronnys inspirations stunder – Vi kommer fortsätta vårt samarbete.

Lisa Fristedt
HR & Competence Manager, Range & Design / IKEA Range & Supply

Ronny´s Business kan också bli Din business
Talaren
The Health and Performance Coach