Topp 100 Sverige!

För andra gången är jag utsedd till en av Sveriges topp 100 föreläsare och moderatorer! Jag är extra stolt och glad då jag inte har någon talarbyrå som varit med och röstat fram mig utan det är mina kunder och min publik som röstat. Ett STORT ödmjukt tack till er alla som röstat!
I år var det extra hård konkurens eftersom det dessutom inkluderar alla moderatorer som också är med på listan.
Att bli utvald av just kunder och publik känns extra hedrande.
Tacksam är bara förnamnet!
Under de senaste månaderna har det varit extra knepigt att vara föreläsare. Dock har jag haft en del onlineföreläsningar, där den häftigaste var en livestreamad föreläsning med dryga 6000 deltagare från 102 länder! Kändes hur märkligt som helst!

Jag är verkligen redo att få komma ut och föreläsa live under hösten! Det finns gott om lediga tider, så det är bara att höra av sig för bokningsförfrågningar.

Tillbaka